کارشناسان موسسه تحقيقات پسته کشور به دانش فني 6 محصول مشتق شده از پسته دست يافتند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، رييس موسسه تحقيقات پسته کشور گفت: اين موسسه به دانش فني محصولاتي همچون کره پسته،کرم صبحانه پسته، مارمالاد پسته، شيرپسته، حلوا و شکلات پسته دست يافته است که شکلات پسته، بيش از 150 درصد و و شير پسته 50 درصد ارزش افزوده دارد.

محمدي افزود: اين محصولات به توليد نيمه صنعتي رسيده و موسسه تحقيقات پسته اين آمادگي را دارد که دانش فني را در اختيار سرمايه گذاران علاقه مند بگذارد تا براي صادرات به توليد انبوه برسد.

وي افزود: مارمالاد از پوست سبز پسته بدست مي آيد.

موسسه تحقيقات پسته کشوردر شهرستان رفسنجان مستقر است.


انتهاي پيام/
برچسب ها: پسته ، حلوا ، شکلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار