به گزارش
خبرنگار دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران، در هر کشوری شناخت اسطورههای مقاومت برای نسلهای آینده یک ضرورت است.
آشنایی با اسطورههای شهادت و مقاومت ایران اسلامی که ویژگی منحصر به فرد ایمان و معنویت را با آمادگی رزمی و دفاعی خود تلفیق کردند برای نوجوانان و جوانان کشورمان، جذاب و مفید است.
به همین منظور
باشگاه خبرنگاران، در نظر دارد تا به معرفی مفید و مختصر شهدای شاخص با عنوان "ستارگان آسمان ایران اسلامی" به ترتیب حروف الفبا بپردازد.
اگرچه همه شهدا و جانبازان و آزادگان و ایثارگران مقاوم و سربلند و عزیز، ستارگان آسمان ایران اسلامی هستند و هرکس در هر شغل و مسئولیتی که قرار دارد و نفس میکشد، مدیون این فداکاریها و از جان گذشتگیها است.
شهید حسین قجهای"حسین قجهای" در سال 1337 در زرینشهر اصفهان دیده به جهان گشود و دوره ابتدایی را به صورت جهشی پشت سر گذاشت و وارد دبیرستان شد. در این مقطع تحصیلی به ورزش علاقهمند شد که رشته ورزشی مورد علاقه خود را کشتی انتخاب کرد و در وزن 48 کیلوگرم به کسب مقام اول نایل گردید.
در طول تحصیل در مقطع متوسطه با الفبای مبارزه سیاسی نیز آشنا میشود و حسین پس از گرفتن دیپلم به سربازی رفت. در دوران سربازی نیز دست از مبارزه علیه رژیم طاغوت برنمیداشت و این دوران وی که مصادف با اوجگیری انقلاب اسلامی بود به مبارزاتش شدت بخشید و با پیام حضرت امام از پادگان فرار کرد.
به خاطر فعالیتهای زیادش از طرف عوامل رژیم طاغوت تحت تعقیب قرار میگیرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی کمیته انقلاب اسلامی زرینشهر را به همراه چند نفر از دوستانش تشکیل داد و مدتی بعد به راه اندازی سپاه پاسداران مبادرت ورزید و خود نیزبه عضویت سپاه درآمد.
با شروع قائله کردستان مشتاقانه عازم این منطقه شد. حسین در پاکسازی اکثر مناطق کردستان از لوس وجود ضد انقلاب، حضور فعال یافت و پدر حسین نیز در تمام مبارزات فرزندش در مناطق مختلف کردستان حضور یافته و پا به پای پسرش میجنگید. شهید قجهای پس از شروع جنگ تحمیلی با نیروهای تحت امر خود به جنوب عزیمت کرد و پدرش نیز همراه او رهسپار شد.
شهید قجهای در عملیات فتحالمبین با نیروهای تحت امر خود دلیرانه جنگید و در آزادسازی تنگه چزابه لیاقت و کاردانی فراوانی از خود نشان داد.
با شروع عملیات عظیم بیتالمقدس، شهید قجهای خود را به جبهه رساند و همراه نیروهای تحت امر خود وارد عمل شد و در میان آتش سنگین ارتش بعثی به قلب دشمن یورش برده و به تنهایی حدود 26 تانک و نفربر دشمن را شکار کرد و تهور و شجاعتی کمنظیر از خود به نمایش گذاشت و سرانجام روز 16 اردیبهشت سال 61 در مراحل مقدماتی عملیات بیتالمقدس بر اثر اصابت گلوله بر سر و گردنش به شهادت رسید. انتهای پیام/
یازهرا(س)