دهمین جشنواره ملی آَش ایرانی و نخستین جشنواره بین المللی غذای كشورهای عضو اكو- جاده ابریشمپس از چهار روز فعالیت به كار خود پایان داد.

منتخبين دهمين جشنواره ملي آَش ايراني معرفي شدندبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ اختتامیه این جشنواره پس از چهار روز جمعه با حضور هزاران نفر ازبازدیدكنندگان، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری كشور و مسئولان در محل سینما روباز مجموعه تفریحی گردشگری گاوازنگ برگزار شد.

پس از سخنرانی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری كشور، مدیر كل میراث فرهنگی استان زنجان و شهردار زنجان، برگزیدگان دوجشنواره غذا و نمایشگاه صنایع دستی توسط استاندار و سایر مسئولان تجلیل شدند.

پس از برگزاری 2 دور داوری آش های ایرانی و یك دور داوری غذای كشورهای عضو اكو- جاده ابریشم نتایج داوری این دور از جشنواره های غذا اعلام شد.

از بین 60 نوع آش داوری شده سه آش به مرحله نهایی دست یافتند.

بتول نقی زاده از استان خراسان جنوبی رتبه نخست، بتول نقدی رتبه دوم و فریبا صمصامی رتبه سوم دهمین جشنواره ملی آش ایرانی را از آن خود كردند.

در رقابت های نخستین جشنواره بین المللی كشورهای عضو اكو- جاده ابریشم نیز بدون رتبه بندی طاهر امیر اصلانف از جمهوری آذربایجان و خانم"زاروآخلیسوپاكو" از كشور تاجیكستان برگزیده شدند.

همچنین در بخش صنایع دستی كه همزمان با دهمین جشنواره ملی آَش ایرانی برگزار شد از بین 235 هنرمند حاضر در نمایشگاه سراسری صنایع دستی ایران تعدادی از غرفه داران برگزیده شدند.

برترین های صنایع دستی از سه منظر غرفه داران، مجریان و مشتریان انتخاب شدند.

استاد علی تعبدی هنرمند رشته كاشی هفت رنگ به عنوان برترین هنرمند صنایع دستی حاضر در نمایشگاه انتخاب شد.

همچنین استاد غلامعلی رضایی و استاد شاهرخ پوری در رشته های چارق دوزی و نمدمالی مشتركا حایز رتبه دوم شدند .

استاد رضا جانعلی هنرمند رشته مقرنس به عنوان سومین غرفه دار برتر انتخاب شد و آقای نیما ذاكری استادكار رشته گلیم بافی حایزدریافت تقدیرنامه اخلاق نمایشگاه شد.

جوایز نفرات برتر دهمین جشنواره ملی آَش ایرانی كاسه های سیمین(ملیله )بود و سایر نفرات برتر با اهدا لوح و صنایع دستی زنجان مورد تقدیر واقع شدند.

انتهای پیام/ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.