در ماه مبارک رمضان، میزان مصرف مایعات، چای، قهوه و غذاهای سرخ کردنی را در سحری کمتر کنیم.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منصور رضایی متخصص تغذیه با اشاره به علل و راه‌های درمان ترش کردن معده در ماه مبارک رمضان گفت: همان طور که می‌دانیم یکی از شایع‌ترین مشکل‌های تغذیه‌ای در ایام ماه مبارک رمضان بحث ترش کردن و برگشت غذا از معده است که مشکلات متعددی را برای افراد ایجاد می‌کند و در دراز مدت می‌تواند برای سلامتی فرد بسیار مضر باشد.

وی در رادیوسلامت ادامه داد: نکته حائز اهمیت در این رابطه این است که عادات غلط غذایی افراد به ویژه در وعده سحر این مساله را تشدید می‌کند و توصیه ما این است که اگر افراد می‌خواهند معده شان کمتر ترش کند به ویژه در ساعات اولیه روز بعد از مصرف سحری سعی کنند میزان مصرف چای و قهوه به عنوان موادی که اسفنکترهای معده را شل می‌کند و کاهش می‌دهد و برگشت غذا را راحت‌تر می‌کند را کمتر کنند.

این متخصص تغذیه در پایان اظهار داشت: مصرف غذاهای سرخ شده و مصرف مایعات در وعده سحری حالت ترش کردن در افراد را افزایش می‌دهد، پس اگر می‌خواهیم معدمان کمتر ترش کند باید میزان مصرف مایعات، چای و قهوه و غذاهای سرخ کردنی را در سحری کمتر کنیم.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.