یک مقام مسئول گفت: تاخیر در اعلام نرخ خرید تضمینی گندم و تغییرات نامناسب در مدیریت بخش، از مهم‌ترین ضعف‌های دولت در تحقق اقتصاد مقاومتی است.

تاخیر در اعلام نرخ خرید تضمینی گندم نقطه ضعف سیاست اقتصاد مقاومتی/ یا//ضد و نقیض های رتبه بخش کشاورزی در تحقق سیاست اقتصاد مقاومتیمسعود اسدی عضو شورای مرکزی خانه کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین دستاوردهای اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی اظهار کرد: اگرچه طبق اظهارات مسئولان، بخش کشاورزی رتبه نخست در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی را داراست، اما به اعتقاد بنده آن چنان که باید و شاید نظریات مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی تحقق نیافته است.

وی افزود: در سال های اخیر، آمار تولید به سبب شرایط اقلیمی افزایش یافت، اما باید منتظر ماند و دید که این افزایش تولید در خشکسالی تداوم پیدا می‌کند که عملکرد دولت دربخش کشاورزی  در اقتصاد مقاومتی تحقق یابد یا خیر.

به گفته اسدی؛ مقاومت وزارت جهاد کشاورزی در برابر واردات بی رویه محصولات کشاورزی را می توان از نقاط قوت سیاست اقتصاد مقاومتی برشمرد.

عضو شورای مرکزی خانه کشاورز با اشاره به نقاط ضعف سیاست اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی بیان کرد: کم لطفی و بی توجهی بخش کشاورزی در اختصاص بودجه، تاخیر در اعلام نرخ خرید تضمینی گندم  و عدم افزایش نرخ مطابق با میزان تورم و تغییرات نامناسب در مدیریت بخش را از مهم ترین ضعف های دولت دانست.

وی عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در برابر آنفلوانزا حاد پرندگان را از دیگر نقاط ضعف بخش کشاورزی برشمرد و تصریح کرد: در سال های اخیر بیماری آنفلوانزا حاد پرندگان تنها در فصل زمستان رویت می شد؛ در حالیکه هم اکنون اپیدمی بیماری در تمامی فصول مشاهده می شود.

انتهای پیام/

ضد و نقیض‌های رتبه بخش کشاورزی در تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار