دودابی نژاد گفت: ۲۰ هزار مگاوات از پیک بار مصرف تابستان سهم تجهیزات سرمایشی است.

بهبود ۶ برابری کنترل فرکانس شبکه برق کشور در هنگام وقوع حوادثبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو؛ امیر دودابی نژاد معاون فنی و استاندارد ساتبا عمده دلایل افزایش پیک بار شبکه سراسری کشور در فصل تابستان، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از ظرفیت پیک بار مربوط به تجهیزات و وسایل سرمایشی بوده و از ۵۵ هزار مگاوات پیک بار تابستان بیش از ۲۰ هزار مگاوات آن مربوط به تجهیزات سرمایشی است که البته خوشبختانه بر اساس تمهیدات ساتبا اکثر وسایل سرمایشی از قبیل: کولر‌های آبی، گازی و انواع چیلر‌ها دارای برچسب انرژی بوده و کشور ما از نظر استاندارد مصرف انرژی بیش از ۵۵ استاندارد را داراست.

دودابی نژاد ادامه داد: خوشبختانه تولید برق نیروگاه‌های خورشیدی تناسب و همزمانی بسیار زیادی با بار مصرف سرمایشی کشور داشته و از زمان طلوع خورشید به مرور که بر دمای هوا افزوده می‌شود که این شرایط باعث افزایش بار مصرف می‌گردد، تولید برق خورشیدی نیز افزایش می‌یابد.

وی افزود: جای بسی خوشحالی است که توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق در دو سال اخیر با رشد بسیار خوبی روبه‌رو بوده است. با توجه به این خصوصیت فنی انرژی خورشیدی و همچنین پتانسیل خوب کشورمان در این زمینه، می‌توان برای تأمین بار مصرف سرمایشی تا ۲۰ هزار مگاوات برق خورشیدی را توسعه داد.

دودابی نژاد در پایان گفت: یخچال‌های بدون برچسب انرژی و با بازده انرژی پایین تقریباً دو برابر یخچال‌های بهینه و دارای بازده انرژی بالا، برق مصرف می‌کنند و مصرف کنندگان باید هنگام خرید یخچال و فریزری را انتخاب کنند که با توجه به برچسب انرژی دارای بالاترین بازده و کمترین مصرف انرژی باشد.

انتهای پیام/

ایران از نظر استاندارد مصرف انرژی بیش از ۵۵ استاندارد را داراست

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار