مهدی همتی در گفتوگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، گفت: از سی ام اردیبهشت ماه و آغاز مبارزه با پوره و ملخ بالغ صحرایی تا کنون بیش از ۳ هزار هکتار از اراضی ملی و زراعی مورد پایش و مبارزه موفق قرار گرفته است.
وی افزود: به دنبال ردیابیهای انجام شده در اراضی شهرستان و شناسایی کانونهای آلوده در ۱۰ منطقه طی ۸ مرحله تا کنون بیش از ۷۶۹ هکتار از عرصههای ملی، اراضی کشاورزی و باغی با نظارت دقیق و اجرای کامل اکیپهای تخصصی سمپاشی شده است.
همتی افزود: در راستای مبارزه به موقع با آفت ملخ صحرایی تا کنون بیش از یک هزار لیتر سم دلتامترین تامین و در اختیار اکیپهای مبارزه قرار داد شده و میزان سم موجود جهت مقابله با هجوم موج جدید احتمالی در حد نسبتا مناسبی است که در صورت نیاز به مقدار سم بیشتر سریعا از مرکز استان تامین خواهد شد.
وی با بیان اینکه در پی اقدامات انجام شده تا کنون خسارت محسوسی به اراضی زراعی و باغی شهرستان وارد نشده است، گفت: با برنامه ریزیهای منسجم ابلاغی از طرف سازمان جهاد کشاورزی و مدیریت حفظ نباتات و حضور مدیر و کارشناس معین در شهرستان، مراحل مبارزه علیه آفت با قوت بیشتر ادامه یافته و منجر به دیدارهای مختلف با مقامات شهرستانی و تشکیل دومین جلسه ستاد بحران در این خصوص شده است.
مهدی همتی تصریح کرد: با ظرفیت سازیهای انجام شده تمامی توان نیروی انسانی، ادوات سمپاشی و امکانات خودرویی سبک و سنگین دستگاههای دولتی مستقر در شهرستان جهت مبارزه با هجوم احتمالی موج جدید ملخ صحرایی در آماده باش کامل به سر میبرد.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین در پایان با اذعان این که موفقیت در مدیریت پایش و مبارزه با ملخ صحرایی و کنترل آن تا کنون مرهون تلاش شبانه روزی ساختار سازمانی ایجاد شده است، گفت: اکیپهای ردیابی ملخ صحرایی بصورت ویژه نقاط حساس شهرستان را در رصد خود دارند و در صورت مشاهده هر گونه نرم غیر عادی و ریزش دستجات ملخ صحرایی سریعا اقدامات لازم را انجام خواهند داد.
قیروکارزین به مرکزیت قیر در فاصله ۱۶۹ کیلومتری جنوب غرب شیراز واقع شده است.
انتهای پیام/م