رئیس اداره دامپزشکی بم از اعمال نظارت‌های جدی بر روند تولید، نگهداری و توزیع فرآورده‌های خام دامی در طی ایام نوروز ۹9 خبر داد .

معدوم سازی بالغ بر ۶۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در ایام نوروزبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مسعود اسدی پور رئیس اداره دامپزشکی بم از اعمال نظارت‌های جدی در طی ایام نوروز ۹۹ خبر داد و گفت: در طی این ایام کارشناسان دامپزشکی شهرستان بم در قالب ۲ اکیپ نظارتی و بازرسی ویژه نوروز بصورت شبانه روزی بر روند تولید، نگهداری و توزیع فرآورده‌های خام دامی و نیز سردخانه‌ها و کشتارگاه‌های دام و طیور بصورت سرزده نظارت و کنترل ویژه داشتند.

اسدی پور افزود: در ایام نوروز و طی نظارت‌های انجام شده از قصابی ها، مرغ فروشی ها، مراکز عرضه و توزیع تخم مرغ و شیر و همچنین رستوران‌ها، هتل ها، جگرکی‌ها، کشتارگاه دام و سایر اماکن طبخ غذا انجام گرفته که طی آن مقدار ۶۱۵ کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد و غیر بهداشتی ضبط و معدوم سازی گردیده است.

او در پایان عنوان کرد: نظارت بر فرآورده‌های خام دامی و مراکز عرضه آن‌ها در طول سال جدید نیز همچنان طبق روال سال‌های قبل ادامه دارد و لذا در این راستا از همشهریان محترم درخواست کرد در صورت مشاهده فرآورده خام دامی تاریخ گذشته، بدون لیبل و پروانه بهداشتی و بسته بندی‌های نامناسب و غیربهداشتی مراتب را با شماره تلفن ۰۳۴-۴۴۲۱۳۷۴۴ به شبکه دامپزشکی شهرستان بم گزارش دهند.

انتهای پیام /س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار