مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس از پرداخت ۴۴۹ میلیارد تومان تسهیلات به کسب و کار‌ها و واحد‌های تولیدی آسیب دیده از کرونا خبر داد و گفت: اکنون ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات روی میز بانک‌های فارس قرار دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس در ستاد پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا استان فارس، گفت: تاکنون ۴۴۹ میلیارد تومان تسهیلات به کسب و کار‌ها و واحد‌های تولیدی آسیب دیده از کرونا در سطح این استان پرداخت شده و اکنون حدود ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات روی میز بانک‌های فارس قرار دارد.

سهراب مختاری افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون مبلغ ۴۴۹ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی کم بهره به بیش از ۴۲ هزار کسب و کار و واحد تولیدی آسیب دیده از کرونا در سطح این استان پرداخت شده است.

او با تاکید بر انجام کاری دشوار در شرایط کرونایی برای پایداری مشاغل این استان و پرداخت تسهیلات کرونا، اظهار داشت: در صورت اعمال محدودیت‌ها و دورکاری احتمالی پرسنل بانکی نباید مشکلی در حوزه پرداخت تسهیلات کرونایی رخ دهد.

سهرابی با اشاره به وجود بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات که اکنون روی میز بانک‌های فارس قرار دارد، گفت: این درخواست عمومی وجود دارد که وضعیت این میزان تسهیلات مشخص و هرچه زودتر این اعتبار به صاحبین مشاغل آسیب دیده در سراسر استان فارس پرداخت شود.

او ادامه داد: جلسات متعددی با تشکلات کارگری و کارفرمایی سراسر استان تشکیل و تذکرات جدی درباره رعایت اصول بهداشتی برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا ابلاغ شده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس بیان کرد: هر چند رعایت نکات ایمنی کارگاه‌ها وظیفه کارفرمایان و کارگران است ولیکن در این رابطه، تعداد بازرسی توسط بازرسین کارشهرستان‌های استان و کارشناسان بهداشت حرفه‌ای در دانشگاه‌های علوم پزشکی ومذاکره بهداشت حرفه‌ای در سطح استان تشدید شده است تا تولید در پی شیوع کرونا دچار تعطیلی نشود و سلامت کارگران نیز با رعایت پرو تکل‌ها و آیین نامه‌های ایمنی و بهداشت کار و فاصله اجتماعی تامین شود.

او اظهار داشت: تعدادی از کارگران و کارکنان بعضی واحد‌های تولیدی اخیرا در پیک جدید دچار کرونا شده و مشکلاتی در این واحد‌ها ایجاد شده است
مختاری تأکید کرد: در این دوره جدید هجوم کرونا، علاوه بر تشکلات کارفرمایی و کارگری، با کمک مدیران کارخانجات و نمایند، از توان نهاد‌های درمانی، اجتماعی مذهبی و فرهنگی واحد‌های تولیدی، کارگاه‌ها و کارخانجات از جمله انجمن‌های اسلامی خانه‌های فرهنگ کار، بهبان‌ها و پایگاه‌های بسیج مستقر در راستای آموزش پیشگیری از کرونا در بین جامعه کار و تولید بهره گرفت.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.