عالی گفت: هر کیلو دام زنده سبک با نرخ ۵۰ تا ۵۵ هزار تومان عرضه می‌شود و با توجه به افزایش قیمت دام، نرخ گوشت هم دچار نوساناتی شده است.

مجتبی عالی مدیر عامل اتحادیه دامداران کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش قیمت دام زنده در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو دام زنده سبک با نرخ ۵۰ تا ۵۵ هزار تومان و دام‌سنگین ۴۱ تا ۴۵ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود که نسبت به هفته اخیر ۵ هزار تومان رشد قیمت داشته است.

وی قیمت هر کیلو لاشه گوسفندی درب کشتارگاه را ۱۰۵ هزار تومان و لاشه گوساله را ۸۵ هزار تومان اعلام کرد و افزود: گوشت گوساله و گوسفند با احتساب حداکثر ۱۰ درصد سود باید بدست مصرف کننده برسد که متاسفانه به علت بازارگرمی‌های کاذب عوامل واسطه و دلال، اختلاف قیمت بسیار چشمگیر است.

عالی با اشاره به اینکه گرانی گوشت و دام زنده ارتباطی به دامدار ندارد، بیان کرد: با توجه به انباشت دام در واحد‌های دامداری، کمبودی در عرضه نداریم و تنها سودجویی و دلال بازی منجر به اختلاف ۴۰ تا ۵۰ درصدی قیمت گوشت از دامداری تا بازار شده است که تشکل‌ها با عرضه مستقیم گوشت از تولید کننده در بازار به دنبال کاهش اختلاف قیمت‌ها هستند.

مدیر عامل اتحادیه دامداران کشور از تامین ۱۰۰ درصد نهاده دامی  با نرخ مصوب خبر داد و گفت: در حال حاضر جو، ذرت و کنجاله سویا به میزان کافی در اختیار دامدار قرار می‌گیرد و مشکلی در این ارتباط وجود ندارد.

وی در پایان با بیان اینکه سالیانه ۹۴۰ تا ۹۵۰ هزار تن گوشت در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، تصریح کرد: بنابر آمار ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می‌شود که با احتساب جمعیت کشور و سرانه مصرف نیاز است که سالیانه ۴۰ تا ۵۰ هزار تن گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین شود، در حالیکه به سهولت امکان خوداتکایی گوشت قرمز در داخل وجود دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها: دام زنده ، قیمت گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۰ ۱۲ اسفند ۱۳۹۹
از حرف تا عمل زمین تا اسمان از دلار ۴۰۰۰تومان تا دلار کاذب ۲۵ هزارتومان فاصله زیاد است
آخرین اخبار