گوشت بلدرچین برخلاف جثه کوچکش خواص بالایی دارد ، همچنین صنعت بلدرچین از صنایعی است که بازگشت سرمایه در آن سریع اتفاق می‌افتد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حجت ایمانی‌مقدم در خصوص پرورش بلدرچین گفت: بلدرچین در حدود ۴۵ روزگی به بلوغ جنسی و جسمی می‌رسد، در نتیجه طول پرورش کوتاهی داشته و به تبع بازگشت سرمایه در صنعت بلدرچین سریع‌تر است.

او افزود: بلدرچین با توجه به نژاد خود در سنین ۴۰ تا ۴۵ روزگی به وزن مناسب کشتار که تقریبا ۲۵۰ گرم است می‌رسدو همچنین میزان تخم گذاری آن در هفته بین ۴ تا ۵ تخم است.

رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مشهد ادامه داد: این پرندگان دارای مقاومت بالایی نسبت به عوامل بیماری‌زا هستند و این باعث کاهش شدید میزان تلفات نسبت به مرغ و طیور می‌شود.

ایمانی مقدم بیان کرد: تخم بلدرچین علی رغم کوچکی‌اش نسبت به تخم بقیه طیور دارای ارزش غذایی بیشتری است و میزان پروتئین موجود در این تخم ۱۰ درصد بیشتر از سایر پرندگان می‌باشد.

او تصریح کرد: آمینه‌های کمیابی که در گوشت سایر پرندگان یافت نمی‌شود در گوشت بلدرچین به وفور یافت می‌شود.

رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مشهد تأکید کرد: تقریبا  ۳۰۰ تن گوشت در سال در خراسان رضوی تولید می‌شود.

از خواص مهم گوشت بلدرچین می‌توان به مراقبت از سلامت قلب، حل مشکلات سیستم تنفسی و افزایش عملکرد سیستم ایمنی اشاره کرد.


انتهای پیام//ر. ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.