امام جمعه شیراز گفت: شایسته گزینی باید ملاک مدیران میانی و کلان باشد و نباید انتظار داشت انحصاری در تعیین مدیران وجود داشته باشد که تنها از یک گروه سیاسی مدیران انتخاب و منتصب شوند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، آیت الله لطف الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شیراز در خطبه‌های نمازجمعه امروز شیراز گفت: انحصار انتخاب مدیران میانی از یک گروه سیاسی در دولت سیزدهم نباید وجود داشته باشد تا بتوان از ظرفیت مدیران توانمند در راستای توسعه استان و کشور بهره جست.

او در خصوص تایید صلاحیت نمایندگان بیان کرد: دولت جدید با رای حداکثری نمایندگان مجلس تشکیل شد و دولت سیزدهم دولتی تازه نفس برای برطرف کردن مشکلات به صحنه خواهند آمد.

خطیب نماز جمعه شیراز ادامه داد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان نیز باید خود را با گام دوم انقلاب منطبق کند و شاید مسائلی که پیش‌تر مورد توجه بوده است اکنون برطرف کننده مطالبات مردمی نباشد از این رو ائمه جمعه و روحانیون نیز باید با توجه به تغییر فعالیت‌های کشور در گام دوم، این قشر نیز باید نوع فعالیت خود را تغییر دهند.

نماینده ولی فقیه در استان یادآور شد: این دولت، دولتی مردمی است و قدرت خود را از حمایت مردم کشور کسب کرده است از این رو برای اینکه دولتی قوی و مقتدر داشته باشیم و ایران کشوری عزت‌مند در منطقه و جهان باشد باید مردم از دولت حمایت کنند.

به گفته آیت الله دژکام، برخی تا زمانی از دولت حمایت می‌کنند که سهمی به آنان برسد و اگر سهم خواهی آنان به نتیجه نرسد دست از حمایت می‌کشند.

او عنوان کرد: بالاخره شهرداری شیراز به سامان رسید و کلید شهرداری به دست یکی از اعضای شورای شهر شیراز سپرده شد و اکنون باید همگی برای بهبود شهر کنار هم قرار گرفته و تلاش کنیم، زیرا دولت سیزدهم نیز با شعار انفاق به صحنه آمده است.

به گفته امام جمعه شیراز شایسته گزینی باید ملاک مدیران میانی و کلان باشد و نباید انتظار داشت انحصاری در تعیین مدیران وجود داشته باشد که تنها از یک گروه سیاسی مدیران انتخاب و منتصب شوند.

او ادامه داد: یک از موضوعاتی که در جامعه بشری بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز مردم است تربیت معنوی است و باید جامعه برای پذیرش این معرفت آمادگی داشته تا بتواند زمینه‌های رشد و تعالی برای بشر فراهم گردد.

امام جمعه شیراز یادآور شد: با توجه به رشد تکنولوژی در جوامع غربی برخی از سیاستگذاران این جوامع معتقد بودند که انسان دارای رفاه کامل است، اما با مرور زمان شاهد هستیم در جوامعی که بر این باور هستند که به رفاه رسیده اند نیز هنوز نیاز‌های اساسی تری وجود داشته و آن نیاز اساسی، نیاز به معنویت است.

آیت الله دژکام تاکید کرد: باید به مسائل دیگری نظیر مسئله معیشت نیز پرداخت، اما موضوع معنویت نفی کننده آن نیست که نباید به سایر نیاز‌ها پرداخت بلکه باید به تمامی نیاز‌های جامعه بشری پرداخت تا جامعه بشری به خصوص جامعه غربی از وضعیت شیطانی حاضر خارج شود.

او اضافه کرد: فلاسفه جامعه غربی هم در کتاب‌های خود به این موضوع اشاره کرده اند که موضوع و مسئله اصلی جامعه بشری موضوع معنویت است.

امام جمعه شیراز تصریح کرد: برای از بین بردن مشکلات جامعه نظیر معضلات اجتماعی، اقتصادی و... میتوان با بهره گیری از تقوا و تربیت‌های معنوی این مشکلات را برطرف کرد.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه معنویت تاثیر فراوانی دارد که ما همواره به آن اعتقاد داشته ایم و امروز نیاز به معنویت در کشور‌های اروپایی نیز مورد تاکید قرار می‌گیرد،  افزود: ما اسلام ناب را می‌شناسیم و داروی معنویت در اسلام به بهترین شکل ممکن در دسترس قرار دارد و در ادیان مختلف این سطح معنویت وجود ندارد و جهان به معنویت امروز نیاز خود را احساس کرده است.

او بیان کرد: بسیاری از مسائل در کنار راهکار‌های خود به رویکرد معنوی نیز نیاز دارند و امروز در بسیاری نقاط جهان همین خلا معنویت احساس می‌شود و بشر نیاز دارد تا به یک تحول معنوی برسد.

آیت الله دژکام ادامه داد: حضور در نماز جمعه بهترین مکان برای درک معنویات و انتقال آن به جامعه است و در رهبری معظم انقلاب اسلامی، ۲ شخصیت برجسته و معنوی امام راحل و مقام معظم رهبری را داریم که باید قدردان این نعمت باشیم که موجب ایجاد معنویات در مسائل مختلف کشور ما می‌شود.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه باید در کنار تکرار معنویات، تکریم معنویات را نیز مورد توجه قرار دهیم و عطش جامعه در حوزه‌های مختلف را با معنویات سیراب کنیم، ادامه داد: جهاد معنوی تاثیر مهمی می‌تواند در ابعاد مختلف زندگی بگذارد و رفع مشکلات زندگی دنیوی را در کنار اجر اخروی در پی دارد.

آیت الله دژکام با اشاره به سخنان امام علی (ع) عنوان کرد: امیر مومنان (ع) همواره بر تقوای الهی و خداترسی تاکید فرموده اند و باید همواره در نظر داشته باشیم بازگشت ما به سوی خدای متعال است و در همه امور شایسته رفتار کنیم.

امام جمعه شیراز افزود: باید به این باور برسیم که برآورده شدن خواسته‌های ما به دست خداوند متعال است و درک درون و باور به خدا باید متعالی شود، زیرا هر که خدا را ندشاته باشد گویی هیچ ندارد، اگر تقوا نداشته باشیم در مسر شناخت می‌رویم، اما درک و فهم ما درست نیست و دچار کج فهمی می‌شویم.

او اضافه کرد: بیماری‌های جسمی را نیز می‌توان با تقوا درمان کرد و درمان‌های بیماری‌های اخلاقی مانند تکبر با تقوای الهی امکان پذیر است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.