معاون امور اجتماعی تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس گفت: ۷۸۰ هزار بیمه شده تامین اجتماعی و فعال در عرصه کار و تلاش این استان وجود دارد که ۱۴۶ هزار و ۵۵۶ نفر آن را زنان تشکیل می‌دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - قدر خادم الحسینی در آیین بزرگداشت روز مادر و مقام زن، گفت: زن در جوامع غربی مانند یک وسیله، کالای تبلیغاتی و مدل بشمار می‌رود.

او به جایگاه زن در جامعه اسلامی اشاره کرد و گفت: زن از جایگاه ویژه‌ای در تربیت فرزندان برخوردار است و در واقع زن جامعه ساز است.

معاون امور اجتماعی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: با شروع انقلاب اسلامی در ایران زنان همگام با مردان در جبهه‌های جنگ و میدان اقتصادی همواره حضور موثر داشته‌اند.

او با بیان اینکه در استان فارس ۷۸۰ هزار بیمه شده تامین اجتماعی وجود دارد که ۱۴۶ هزار و ۵۵۶ نفر آن را زنان تشکیل می‌دهند گفتت: این امر نشانه پویایی و بالندگی زنان استان فارسی و بانوان ایرانی در جامعه است.

خادم الحسینی گفت: از دامان زنان ایرانی صد‌ها هزار شهید تقدیم سربلندی میهن اسلامی شده است که این شهداء تربیت شده مکتب مادر بوده‌اند.

این مقام مسئول بر تاثیر و جایگاه زن در مکتب اسلام تاکید کرد و گفت: فاطمه زهرا (س) مکتب والای انسانیت اخلاق، صبوری و بردباری است.

او در ادامه با عرض خداقوت به کارفرمایان که در جبهه اقتصادی مشغول فعالیت‌اند، افزود: وجود تحریم‌های ظالمانه آمریکا و غرب در برهه کنونی انجام کار اقتصادی را با مشکلاتی مواجه کرده و اگر امروز پرچم اقتصاد و کارفرمایی همچنان بالا است نشان از جهاد اکبر اقتصادی دارد.

معاون امور اجتماعی اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: امروز کارگر با دستانی پینه بسته در حال جنگ اقتصادی با ابرقدرت‌های دنیا قرار دارد.

خادم الحسینی لازمه پایداری اقتصادی و اشتغال را کار و تلاش دانست و گفت: با کار درست کردن و توسعه فرهنگ کار و تلاش در جامعه می‌توان به اقتصاد پویا دست یافت.

او گفت: کار در مکتب پویای اسلام از جایگاه برجسته‌ای برخوردار است، اما در حال حاضر کار مفید در ادارات و کارخانجات حدود ۲۰ دقیقه در روز است که باید در راستای انجام کار مفید و پیاده سازی فرهنگ کار در جامعه برنامه ریزی درستی انجام شود.

معاون امور اجتماعی اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس تاکید کرد: اقتصاد پویا نیازمند کار درست و بافایده است.

او گفت: ۲۸۴ کارگر زن در کارخانه رامک فعالیت دارند که این مساله نقش بانوان در اقتصاد را متذکر شده و نشان دهنده پویایی جامعه زنان استان فارس است.

خادم الحسینی گفت: این واحد صنعتی جز پیش رو‌های استان در عرصه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی جامعه کار و تلاش استان فارس است.

تشکیل کمیته بانوان و خانواده در جامعه کار و تولید

رئیس اداره آسیب‌های اجتماعی اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس نیز گفت: بهره از توان زنان در جبهه اقتصادی امر مهمی است که بسیاری از واحد‌های تولیدی و صنعتی استان به آن توجه دارند.

منیژه پاداش نیک بر تشکیل کمیته بانوان و خانواده در واحد‌های تولیدی با بیش از ۱۰۰ کارگر زن تاکید کرد.

او گفت: اجرای کارگاه‌های آموزشی و فرهنگی ذیل تشکیل کمیته زنان و خانواده در واحد‌های تولیدی پیش بینی شده است.

پاداش نیک گفت: علارغم انجام کار‌های پیشگیرانه، اما همچنان آسیب‌هایی مترتب بر خانواده است که قطعا برگزاری دوره‌های آموزشی با بهره از آموزه‌های فرهنگی و دینی می‌تواند به کاهش آسیب‌های اجتماعی در محیط‌های کار منجر شود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار