مدیر جهادکشاورزی شهرستان آباده گفت: اولویت عرضه نان با افراد حاضر در صف نانوایی است و هیچ نانوایی حق قبول سفارش غیابی در حضور مشتری را ندارد.

مهدی امینی دبیر کارگروه آرد و نان آباده در اولین جلسه کارگروه آرد و نان این شهرستان گفت: مسائل و مشکلات نانوایی‌های شهرستان با حضور اعضای کارگروه بررسی و در این خصوص تصمیم گیری شد.

به گفته او هرگونه تغییر مکان یا خرید و فروش امتیاز نانوایی‌ها باید ابتدا در کارگروه بررسی و تایید شود.

او ساعات شیفت نانوایی‌ها را پخت اول: ۶ و ۳۰ دقیقه تا ۸ و ۳۰ دقیقه، پخت دوم: ۱۱ و ۱۵ دقیقه تا ۱۳ و ۳۰ دقیقه و پخت سوم: ۱۶ و ۴۵ دقیقه تا ۲۰ و ۳۰ دقیقه اعلام کرد.

امینی گفت: همشهریان می‌توانند هرگونه تخلف در حوزه نان و آرد رابه شماره بازرسی این مدیریت به شماره ۴۴۳۵۴۰۴۲ گزارش دهند.

برچسب ها: عرضه نان ، پخت نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.