سازمان گزارشگران بدون مرز اعلام کرد نام بحرین با نام روزنامه نگاران زندانی پیوند خورده است و رژیم منامه با مشت آهنین امور کشور را اداره می‌کند.

«گزارشگران بدون مرز» گزارش سالانه خود را در دسامبر ۲۰۲۲ منتشر و در آن تصریح کرد: طبقه‌بندی جهانی آزادی مطبوعات نشان می‌دهد رتبه بحرین به ۱۶۷ رسیده است، در حالی که سال گذشته در رتبه ۱۶۸ قرار داشت.

به گزارش پایگاه اینترنتی منامه پست، این سازمان افزود: روزنامه الوسط در سال ۲۰۱۷ بسته شد، در حالیکه این روزنامه تنها رسانه مستقل در کشور به شمار می‌آمد و به این ترتیب رسانه‌های سمعی و بصری بحرین فقط به شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی محدوده شده است که به طور کامل تحت کنترل وزارت اطلاع رسانی قرار دارند. علاوه بر آن چهار روزنامه نیمه دولتی متعلق به یکی از اعضای خاندان حاکم است که به هیچ وجه قابل نقد نیستند.

سازمان روزنامه نگاران بدون مرز تاکید کرد: نام بحرین با تعداد روزنامه‌نگاران زندانی مرتبط شده است و رژیم حاکم بر آن، امور کشور را با مشت آهنین اداره می‌کند.

بنا بر این بیانیه، آزادی بیان در بحرین وجود ندارد و وضعیت با تظاهرات دموکراسی خواهانه در سال ۲۰۱۱ بدتر شد، زیرا دولت فضای در دسترس برای مطبوعات مستقل را نیز کاهش داد، در حالی که رسانه‌ها صرفا به یک بلندگوی تبلیغاتی برای پادشاهی حاکم و حامیان آن تبدیل شدند

سازمان روزنامه نگاران بدون مرز افزود: بسیاری از فعالان رسانه‌ای که در تبعید زندگی می‌کنند، با پیگرد قانونی رو به رو هستند، به طوری که مقامات بحرین آن‌ها را به علت انتقاد از سیاست منامه در رسانه‌های اجتماعی و در نبود قانون مدرن برای سازماندهی حرفه روزنامه نگاری، به ارتکاب جنایت سایبری متهم می‌کنند.

این سازمان خاطرنشان کرد روزنامه نگاران و فعالان شبکه‌های اجتماعی معمولاً به اتهام شرکت در تظاهرات یا حمایت از تروریسم با مجازات حبس و در برخی موارد با حبس ابد رو به رو می‌شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۶ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
بهتره بحرین به وطن برگرده
آخرین اخبار