امام علی علیه السلام می فرمایند: سرکه، خوب خورشتی است. زرد آب را می شکند، صفرا را فرو می نشاند و قلب را زنده می کند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، برای سه نفر این دستور آشپزی جواب می دهد.
مواد لازم براي 3نفر
1عدد پياز متوسط
10 عدد قارچ متوسط
3 قاشق غذاخوري فلفل دلمهاي رنگي
2عدد گوجهفرنگي متوسط
2عدد تخممرغ
3قاشق غذاخوري روغن سرخ كردني
3قاشق غذاخوري جعفري ساطوري
2قاشق غذاخوري ذرت پخته
2قاشق غذاخوري زيتون بدون هسته
نمك و فلفل
طرز تهيه
1. پياز را خرد و سرخ كنيد. گوجهفرنگيها را هم همينطور. قارچهاي ورقه شده را به آن بيفزاييد.
2. فلفل دلمهايهاي رنگيخرد شده را بعد از تفت دادن قارچ به مواد اضافه كنيد.
3. مواد را در حدي هم بزنيد كه بافت سبزيها بههم نريزد يا گوجهها بيش از حد له نشوند.
4. حالا نمك و فلفل را با مواد ديگر تفت دهيد.
5. تخممرغها را روي سبزيجاتتان بشكنيد و بدون هم زدن آنها با ساير مواد، ابتدا ذرت و سپس زيتون و درنهايت جعفري ساطوري را روي آن بپاشيد و در تابه را بگذاريد.
ارزش تغذيهاي
از ارزش تغذيهاي تخـــممـــرغ و گوجهفرنگي كه قبلا گفتيم اما بهطور كلي، اين املت بهخاطر دارابودن حجمي از سبزيهاي متفاوت، سرشار از انواع ويتامينها، آنتياكسيدانها و مواد معدني مانند ويتامينC، E، D، منيزيم، روي و كلسيم است. اگر ميخواهيد كلسيم بيشتري با خوردن اين املت دريافت كنيد، ميتوانيد كلم بروكلي را هم به تركيبات آن بيفزاييد.