در شرایطی که تمام نهاد‌های مرتبط با ازدواج از افزایش نرخ طلاق صحبت می‌کنند اما کمیته امداد امام خمینی(ره) خبر از کاهش طلاق در بین مددجویان خود می‌دهد، به واقع علت آن چیست؟

رمز موفقیت کمیته امداد در کاهش نرخ طلاق چیست؟به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ طلاق به عنوان معضلی اجتماعی در سال‌های اخیر طی روندی در حال افزایش است.

وقوع 19 طلاق در هر ساعت نشان دهنده و زنگ خطری است که در آینده‌ای نزدیک با یک ‌سونامی طلاق و به طبع آن آسیب‌های اجتماعی فراوان از جمله اختلالات روانی و بزهکاری فرزندان طلاق روبه رو هستیم.

در شرایطی تمام نهادی ذی‌ربط با امر ازدواج از گسترش طلاق در کشور خبر می‌دهند که مسئولان کمیته امداد امام خمینی (ره) خبر از کاهش طلاق ‌دربین مددجویان تحت پوشش این نهاد حمایتی می‌دهند.

کمیته امداد امام خمینی(ره) به عنوان یک نهاد حمایتی حدود 1میلیون و 500 هزار زن سرپرست خانواده را تحت پوشش قرار داده است که این زنان به دلایلی مختلفی از جمله طلاق، فوت و یا زندانی شدن همسر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار گرفته‌اند.

کمیته امداد امام خمینی(ره) در طی اجرای طرحی سعی دارد زمینه ازدواج دوباره زنان تحت پوشش را فراهم آورد تا در این راستا هم از آسیب‌های اجتماعی ناشی از گسترش طلاق بکاهد و همچنین تعداد افراد تحت پوشش این نهاد را  نیز کاهش دهد.

سید پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)با اشاره به کاهش نرخ طلاق در بین مددجویان این نهاد اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های انجام شده، آمار طلاق در خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) کمتر از یک درصد است.

در شرایطی که مسئولان از افزایش آمار طلاق در خانواده‌ها ابراز نگرانی می‌کنند باید بررسی کرد که دلایل موفقیت کمیته امداد امام خمینی(ره)در کاهش نرخ طلاق در بین خانواده های تحت پوشش چیست؟

اکبر ‌میرشکار معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به دلایل کاهش نرخ طلاق در کمیته امداد امام خمینی (ره) بیان داشت: سالانه 10درصد از ازدواج‌های کشور در خانواده‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) انجام می‌شود که برای این منظور به زوجین 36ساعت آموزشی قبل از ازدواج ارائه می‌شود که در این راستا 400مشاور متخصص و 300کلینیک تخصصی مشاوره در خدمت مددجویان کمیته امداد است.

اگر به دلایل کاهش نرخ طلاق در بین مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) توجه کنیم متوجه می‌شویم که مراجعه زوجین به مشاوره‌های قبل از ازدواج و استفاده از مشاوران متخصص می‌تواند تا حد زیادی از نرخ طلاق در جامعه کاهش دهد.

کارشناسان اجتماعی و روان شناسان بر این اعتقادند که مشاوره قبل از ازدواج با یک متخصص و یا یک مشاور خبره در امور خانواده و برخوردار از اطلاعات امروزی امری ضروری است.

آنها بر این باورند که اگر زوجین قبل از ازدواج به مشاور مراجعه کنند این امر به زندگی بهتر و دوام آن کمک شایانی می‌کند.

مشاوره قبل از ازدواج مهم‌ترین اقدامی است که به افراد کمک می‌کند واقع ‌بینانه به ازدواج نگاه کنند و از هر گونه احساسات غیر عقلانی ‌بپرهیزند، زیرا پایه و اساس ازدواج بر مبنای معیارهای عقلانی استوار است.

بسیاری از جوانان در زمان عقد و یا آشنایی یک زندگی ایده‌آل و بدون هرگونه اختلاف و درگیری را تصور می‌کنند و با چنین دیدگاهی بر این باورند که ‌بینشان کاملا تفاهم وجود دارد غافل از اینکه در نخستین مشکلی که برایشان در زندگی مشترک به وجود می‌آید، رویایشان‌ به یک باره فرو می‌ریزد و سریع از زیر بار مسئولیت شانه خالی کرده و تصمیم به جدایی می‌گیرند.

اگر افراد و مسئولان مربوط با ازدواج به آسیب‌ ‌شناسی دقیق دلایل طلاق زوجین بپردازند حتما به اهمیت مشاوره‌های قبل از ازدواج پی خواهند برد و شاید در این راستا اجباری کردن مشاوره‌های قبل از ازدواج بیشتر نیاز شود.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار