آیت الله صدیقی گفت: در جامعه اسلامی نمی‌توان خط قرمز‌ها را نادیده گرفت و تشخیص درست و صدور احکام عادلانه باید اولین دغدغه هر قاضی باشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  آیت الله کاظم صدیقی مشاور عالی رئیس قوه قضائیه و امام جمعه موقت تهران در جمع قضات و کارمندان اداری دادگستری استان کرمان که به صورت ویدئو کنفرانس از سراسر حوزه‌های قضائی استان پخش می‌شد، با تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پرچم عاشورا را دارد و در جای جای این مملکت اسلامی عشق به امام حسین (ع) مشهود است .

او با تاکید بر اینکه قضات در داوری‌ها و اظهار نظر در مورد اشخاص، گروه‌ها و سازمان‌ها دقت لازم را داشته باشند تاکید کرد: در جامعه اسلامی نمی‌توان خط قرمز‌ها را نادیده گرفت و تشخیص درست و صدور احکام عادلانه باید اولین دغدغه هر قاضی باشد.

آیت الله صدیقی به بیان آیات و روایات مختلف در اهمیت جایگاه قضاوت در اسلام پرداخت و افزود:حضرت امیرالمومنین علی (ع) شهید عدالت بود و قضات باید خوی این امام همام را داشته باشند و همواره ارتباط معنوی خود با خدای متعال را حفظ کنند.

او با اشاره به اینکه "عدل" آرامش بخش است، به قضات توصیه کرد: باید با رفتار و عمل خود به مراجعان دستگاه قضائی آرامش تزریق کنند.

امام جمعه موقت تهران بیان داشت:امام علی (ع) در فرمایشات گرانقدر خود قضات را به رعایت اصل بی طرفی در کلام، نگاه، برخورد و صدور احکام توصیه کرده است.

امام جمعه موقت تهران گفت: تضعیف فرهنگ، رابطه مستقیمی با افزایش پرونده‌ها بر روی میز قاضی دارد لذا می‌طلبد در خصوص تقویت فرهنگ بیش از پیش تلاش شود.

او با طرح این سوال که آیا با این همه صدور احکام سنگین مساله قاچاق مواد مخدر حل شده است؟، گفت:حل بسیاری از مسائل و آسیب‌های اجتماعی نیازمند کار فرهنگی است.

آیت الله صدیقی با بیان اینکه "تبعیض" خلاف حرکت امام حسین (ع) و خون‌های ریخته شده در کربلا است، اظهارداشت: قضات و کارمندان دستگاه قضائی باید به گونه‌ای عمل کنند که پس از اینکه مراجعان کارهایشان در سیستم قضائی به پایان رسید احساس عزت و کرامت کنند.

مشاور عالی رئیس قوه قضائیه همچنین گفت: انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ به رهبری امام خمینی (ره) که نهضتی برگرفته از امام حسین (ع) و مکتب عاشورا بود به پیروزی رسید.

آیت الله صدیقی ضمن تقدیر از رویکرد مدیران دستگاه قضا استان کرمان در زمینه ترویج آموزه‌های دینی، گفت:دادگستری‌ها با اقامه قسط و عدل و مبارزه با ظلم ستیزی و حمایت از مستضعفین ادامه دهنده راه و هدف امام حسین (ع) در جامعه هستند.

او افزود:آیت الله مظلوم شهید دکتر بهشتی، معمار دستگاه قضائی در کشور بودند و در طول مدیریت کوتاه خود منشاء خدمات ارزشمندی در قوه قضائیه شدند و اگر این شهید بزرگوار به دست معاندان و دشمنان نظام ترور نمی‌گردید امروز تحولات و پیشرفت‌های بیشتری را در قوه قضائیه مشاهده می‌کردیم.

آیت الله صدیقی امام خمینی (ره) را مظهر عبودیت دانست و گفت: بنیان گذار انقلاب اسلامی لحظه‌ای از خدا غافل نشد و تمام دغدغه آن جلب رضایت خداوند و خدمت به مردم بود.

او با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران برگرفته از مکتب عاشورا است، افزود: مردم ولایتمدار و رهرو حسینی (ع) کشور در سال‌های پیش از انقلاب به امام و رهبر زمان خود لبیک گفتند و انقلاب اسلامی را بنا نهادند و امروز نیز ما به عنوان رهروان صدیق آن حضرت پیرو مکتب ولایت و امامت هستیم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه امام حسین (ع) حامی ضعفا و جاری کننده عدالت در جامعه زمان خود بود تصریح کرد: اکنون نیز باید عدالت به معنای واقعی در جامعه جریان یابد.

آیت الله صدیقی یکی از پیام‌های بزرگ قیام عاشورا را زیر بار ظلم نرفتن و ایستادن در مقابل دشمنان دانست و افزود: انقلاب اسلامی ایران که الگوی آن قیام و نهضت حسینی است امروز در مقابل استکبارجهانی ایستاده است.

انتهای پیام/ی

عدالت به معنای واقعی در جامعه جریان یابد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.