در گزارش زیر طرز تهیه پنینی مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پنینی مرغ، یکی از انواع ساندویچ‌های گریل شده ایتالیایی است. این ساندویچ خوشمزه را می‌توانید با مواد مختلف، چون مرغ، سبزیجات، پنیر پیتزا و… آماده کرده و به همراه سس آن را لذیذتر نمایید. معمولا این ساندویچ را به همراه سس پستو، که سس مخصوص ایتالیایی این ساندویچ است، سرو می‌کنند. البته می‌توانید از انواع سس‌های دیگر، چون سس کچاپ، مایونز، گوجه فرنگی و… نیز استفاده کنید.

همیشه انواع ساندویچ‌ها و سرو آن، مورد علاقه تمام افراد و به خصوص کودکان است. به همین دلیل نیز است که غذا‌های فست فودی به این سرعت در میان افراد جا باز کرده است. از این رو می‌توانید ساندویچ پنینی مرغ را در منزل برای کودکان خود طبخ نمایید و یک شام خوشمزه و سالم را در کنار یکدیگر سرو کنید.


مواد لازم

سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
قارچ: ۱۵۰ گرم
جعفری: ۵۰ گرم
روغن مایع: به مقدار لازم
سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
نان تست: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را تمیز کرده و بشویید.

سپس آن را در اندازه‌های کوچک مربعی برش بزنید.

تکه‌های مرغ را با ادویه‌ها و کمی روغن در ماهی تابه تفت دهید تا مزه دار شود.

قارچ‌ها را نیز خرد کنید و به مرغ اضافه و تفت دهید.

جعفری خرد شده را نیز اضافه و با مواد مخلوط و حرارت را خاموش کنید.

دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید تا گرم شود.

بر روی نان تست، کمی سس کچاپ ریخته و سپس از مواد بر روی آن بریزید.

سپس کمی هم پنیر پیتزا بریزید و یک نان تست بر روی آن بگذارید و به مدت ۳ دقیقه در ساندویچ ساز بگذارید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Ars
۰۱:۵۳ ۱۹ آبان ۱۳۹۹
شما هم مجبورید همش غذاهایی که مرغ داره رو دستور هاشو قرار بدید تا هیچ کس گوشت نخوره و کسی دلش گوشت گران قیمت نخواد.