ناصر روانبخش گفت: جهاد دانشگاهی یک مجموعه ارزشی و انقلابی در کشور است و در راستای عرصه فناوری و دانش ورزی همه جانبه حمایت شود تا در راستای تولید علم و تربیت نسلهای آینده کشور گامی مهم و مثبتی بردارد.
سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان وبلوچستان در ادامه گفت: جهاد دانشگاهی بیانگر تلاش جهادی و همتی پویا و ارزشمند در عرصه فناوری و دانش بنیان است.
وی افزود: جهاد دانشگاهی در زمینههای علمی و پژوهشی اقداماتی شایستهای انجام داده است و این ریل پژوهشی و علمی در کشور نباید متوقف شود و حرکت آن به رشد و توسعه پرشتاب علمی و فناوری کشور کمک شایان خواهد کرد.
وی با بیان اینکه فرهنگ جهادی تولید و دانش بنیان یک ظرفیت مهم ملی در کشور است خاطرنشان کرد: آموزشهای پژوهشی و تخصصی در راستای علم آموزی و اشتغال پایدار زنده نگه داشتن شعار سال است و به گمان جهاد دانشگاهی میتواند نقش بسزایی در این راستا ایفا و قطعا موفقیتهای زیادی در این عرصه حاصل خواهد شد.
روانبخش تصریح کرد: ظرفیتهای بندر چابهار نقش مثبت و ارزندهای در بهره گیری از توسعه ملی و فرا ملی در بخش اقتصاد و تجارت بین المللی دارد همراهی جهاد دانشگاهی در عرصههای مختلف تحقیقاتی و پژوهشی کمک شایانی به توسعه بنادر استان خواهد داشت.
سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان وبلوچستان با بیان این مطلب افزود: بهره گیری از ظرفیت عظیم جهاد دانشگاهی یک فرصت بی نظیر برای دستگاههای مختلف در زمینههای علمی پژوهشی و کاربردی است که توان و ظرفیت و الگو قرار دادن از این نهاد علمی کشور است.
روانبخش یادآور شد: سازمان بنادر و منجمله اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان سالانه دهها دوره تخصصی شغلی، عمومی و بهبود مدیریت به منظور ارتقای سطح دانش، نگرش و مهارت شغلی و مدیریتی کارکنانش برگزار مینماید و همچنین پروژههای تحقیقاتی مرتبط با ماموریتهای سازمانی اولویت دار خود را مورد حمایت قرار میدهد که نهاد جهاد دانشگاهی میتواند طبق نیازسنجی و تقویم آموزشی سالانه خود در انجام آنها مشارکت نماید.
وی همچنین در پایان گفت: آموزش، اخذ آزمون و صدور گواهینامههای شایستگی ملوانان و افسران شاغل در بخش خصوصی دریانوردی و همچنین کارکنان شرکتهای کارگزاری بندری (لجستیک بندری) از جمله وظایف حاکمیتی سازمان بنادر است که جهاد دانشگاهی میتواند با اخذ مجوزهای لازم در این حوزه نیز فعالیت نماید.