در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛

همه آنچه باید درمورد همستر کامبت بدانید

همستر کامبت یک مینی‌اپ است که در تلگرام به دلیل ترکیب منحصربه‌فرد سرمایه‌گذاری‌های رمزنگاری و گیمیفیکیشن توانسته مخاطبان زیادی را جذب کند.

ورود بازی همستر کامبت (hamster combat) در بستر پیام رسان تلگرام یک تب اجتماعی گسترده را در بین مردم بخصوص جوانان ایجاد کرده، این تب چنان بالاست که خیلی از افرادی که حتی معتقد به استفاده از تلگرام در کشور نبودند فعالیت خود را در حالت گسترده‌ای شروع نمودند.

آنچه سبب شده تا افراد زیادی برای بازی همستر سر و دست بشکنند وعده به‌دست‌آوردن سود‌های هنگفت از این بازی است. همه امیدوارند سکه‌هایی که در این بازی به‌دست‌می‌آورند به‌زودی به رمزارز تبدیل شود و بتوانند آنها را بفروشند و سودکسب کنند. این درحالی‌است که بر فرض محقق‌شدن اهداف گفته‌شده، سود مورد نظر به اندازه‌ای نیست که بتواند همه کاربران را پوشش دهد و اگر هم باشد به اندازه بسیار زیادی ناچیز خواهد بود و صرفا سرشبکه‌های اصلی را تامین خواهد کرد و عموم کاربران را شامل نمی‌شود.

در همین راستا سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا در یک برنامه تلویزیونی گفت: هیچ کارشناس داخلی و خارجی نسبت به این بازی خوش‌بین نیست و تفاوت بازی همستر با با نات‌کوین این است که در آن فقط ۲۵ میلیون کاربر در این فعالیت و بازی شرکت کردند ولی الان تقریباً ۱۲۰ میلیون نفر درگیری بازی همستر هستند که این خودش یک چالش است زیرا تعداد زیادی رمز ارز وجود دارد. یعنی فروشنده‌هایی زیادی هستند و هر چیزی هم که فروشنده زیادی داشته باشد قطعاً کاهش قیمت پیدا می‌کند.

همین موضوع ما را بر آن داشت تا به سراغ معاونت پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برویم که توضیحاتی کامل به شرح زیر را از چگونگی عملکرد و ماهیت همستر کامبت شرح دهند.

درحال حاضر گیمیفیکیشن یا بازی‌وارسازی یکی از تکنیک‌هایی است که می‌تواند انگیزه را افزایش دهد و مشارکت کاربران را تقویت کند. در هفته‌های گذشته شاهد یکی از نمود‌های مهم استفاده از گیمیفیکیشن در جذب مخاطب بوده‌ایم.

مینی‌اپ همستر کامبت در تلگرام به دلیل ترکیب منحصربه‌فرد سرمایه‌گذاری‌های رمزنگاری و گیمیفیکیشن توانسته مخاطبان زیادی را جذب کند و اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام را نیز تحت تاثیر قرار دهد. استراتژی‌های بازاریابی نوآورانه و مشارکت‌ها نیز نقش مهمی ایفا کرده‌اند. همستر کامبت با بهره گیری از روند رو به رشد گیمیفیکیشن و ترکیب آن با سرمایه گذاری‌های رمزنگاری، توانسته توجه میلیون‌ها کاربر را به خود جلب کند.

این واقعیت که همستر کامبت در برنامه پیام‌رسان تلگرام یکپارچه شده است نیز به جذابیت آن می‌افزاید. این باعث می‌شود که کاربران بدون نیاز به دانلود برنامه جداگانه به آن دسترسی داشته باشند و بازی کنند. 

موفقیت همستر کامبت را می‌توان به چندین عامل کلیدی نسبت داد. مکانیک‌های گیم‌پلی بازی که به راحتی قابل درک است، آن را برای کاربران در هر سنی در دسترس قرار می‌دهد. علاوه بر این، جوایز و رقابت باعث ایجاد تعامل بین بازیکنان می‌شود.

در این مینی اپ، بازیکنان می‌توانند با ضربه زدن روی آن امتیاز‌هایی کسب کنند. سپس احتمال دارد بتوانند از این همستر برای سرمایه‌گذاری در ارز‌های دیجیتال مختلف استفاده کنند. اما ضربه زدن و سرمایه گذاری در ارز‌های دیجیتال تمام این فرایند نیست. به منظور افزایش تجربه بازی، کاربران همچنین می‌توانند در فعالیت‌های مختلف شرکت کنند و پاداش دریافت کنند. این ویژگی‌های اضافی باعث می‌شود بازیکنان برای کسب اطلاعات بیشتر بازگردند و گیم‌پلی را اعتیادآور و جذاب می‌کنند، همچنین باید توجه داشت، گیمیفکیشن بر روی مکانیک‌هایی تاکید دارد که باعث انگیزش و ترشح دوپامین می‌شود. در حقیقت از طریق فرایند زیر چرخه تمایل به بازی ادامه می‌یابد. حتی اگر همستر واقعا پولی به کاربر ندهد، همین امتیاز‌ها و پاداش‌های مجازی نیز برای کاربران جذاب خواهد بود. 

بازی همستر کامبت

در ادامه به برخی از تکتیک‌های بازی وارسازی استفاده شده، اشاره می‌شود:

رشد و پیشرفت: یکی از مهم‌ترین محرک‌های ایجاد انگیزش در بازی‌وارسازی استفاده از محرک رشد و پیشرفت است که در اصل موجبات توسعه مهارت و نهایتا غلبه بر چالش‌ها را فراهم می‌آورد، در این آیتم مفهوم چالش حائز اهمیتی ویژه است. در طراحی بازی‌وار مفهوم «رشد» بر روند سیاق امتیازدهی، نشان‌ها، تابلوی امتیازات و ... موثر است.

نرم افزار همستر کامبت

تملک و تصاحب: این محرک به کاربران این احساس را منتقل می‌کند که صاحب چیزی هستند، هنگامی که بازیکن احساس مالکیت می‌کند به طور ذاتی در پی بهتر کردن آنچه که به او تعلق دارد است. این محرک در کاربر تمایل به جمع‌آوری ثروت از طریق کالا‌های مجازی یا ارز‌های دیجیتال در سامانه‌های بازی وار را ایجاد می‌کند. یکی از تکتیک‌های مورد استفاده در این مینی‌اپ تکنیک Exchangeable Points است، در این تکنیک، امتیازات برای به دست آوردن سایر اشیای باارزش، قابل معامله است. یعنی کاربران می‌توانند از امتیازات خود به صورت استراتژیک استفاده کنند و با مدیریت منابع خود سعی کنند اشیای باارزش دیگری به دست آوردند.

توانمندسازی خلاقانه: توانمندسازی خلاقیت و بازخورد زمانی اتفاق می‌افتد که کاربران در یک فرایند خلاق درگیر شده و دائما در پی کشف و شناسایی اجزای آن بوده، نهایتا ترکیبات متفاوتی را بیازمایند. در واقع بازیکنان نه تنها نیازمند روش‌هایی برای ابراز خلاقیت خود هستند بلکه باید نتایج خلاقیت خود را ببینند و بازخورد‌هایی را دریافت کنند و به آن پاسخ دهند. یکی از تکنیک‌های مورد استفاده در این محرک استفاده از Boosters است. بوستر‌ها در بازی چیز‌هایی هستند که شما با به دست آوردنشان، می‌توانید سریعتر به نقطه پایانی و بُرد برسید. البته این بوستر‌ها که تقویت کننده به حساب می‌آیند، ظرفیت محدودی خواهند داشت و دائمی نیستند. این تقویت کننده‌ها فقط در موقعیت‌های خاصی ظاهر می‌شوند و با به دست آوردن مهارت جدید متفاوتند. داشتن بوستر به افراد اجازه عملکرد‌های متفاوت از حالت عادی خود می‌دهد مثلا سرعت آنها را به یکباره زیاد می‌کند. به همین دلیل، آنها به وجد آمده و از این حرکت جدید خوشحال می‌شوند. 

اشتیاق و بیتابی: این محرک به معنای ایجاد اشتیاق به چیزی است که در ظاهر افراد نمی‌توانند داشته باشند. این واقعیت به افراد انگیزه می‌دهد که تمام مدت به دستیابی به آن فکر کنند.

یکی از تاکتیک‌های موثر در این محرک، محدودیت در زمان است و معروف‌ترین تکنیک بازی برای ایجاد محدودیت هم تکنیک Appointment Dynamics است. یعنی دسترسی به چیزی یا توانایی انجام یک فعالیت فقط در یک تایم مشخص و محدودی امکان داشته باشد. در این راستا استفاده از کد‌های مورس به صورت کوتاه مدت از جمله ابزار‌های کاربردی در این مینی‌اپ است.

نرم افزار همستر کامبت

در مجموع می‌توان گفت این مینی‌اپ یک بازی رایانه‌ای نیست چرا که بازی‌ها اهداف و قوانین مشخص دارند، اما در فرایند گیمیفیکیشن، تنها مجموعه‌ای از وظایف امتیازدار یا پاداش‌دار مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین در بازی‌ها احتمال شکست خوردن و برد و باخت، محل اعراب دارد در حالی که همان‌گونه که در این مینی اپ دیده می‌شود برد یا باخت اهمیت ندارد و همانگونه که مدیران پیام‌رسان تلگرام نیز تاکید داشته‌اند هدف از ایجاد آن، انگیزه‌سازی در افراد برای فعالیت در حوزه رمزارز و آشنایی با این محیط است. در پایان باید توجه داشت که علاوه بر ایجاد فرصت سرگرمی ممکن است، استفاده از این مینی اپ به دلیل نداشتن زیرساخت‌های قانونی و مطمئن، امنیت کاربران این برنامه را به خطر بیاندازد. 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۳ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
مثل بورس 80 درصد سرمایه تو غارت نمیکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۳ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
دیگه اندازه ی بورس ایران که بهمون ضرر نمیزنه
هیچ ضرری هم نداره . مسئله سود کم یا زیادش هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۲ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
من حاضرم این موشه پولم بخوره ولی پولمو دست شما ندم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۳ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
اگه تبدیل به پول بشه و همه ایرانی ها میلیاردر بشن نقدینگی صد برابر میشه تورم میشه هزار درصد که
البته من هیچوقت اینکه نقدینگی باعث تورم میشه قبول نداشتم
باید بزودی دید راست میگن نقدینگی باعث تورم میشه یا نه
من که خودم همستر ندارم کلیک نکردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۸ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
بستگی داره ارزشش نسبت به دلار چقدره اگه در حد تتر باشه ارزش وقت گذاشتن داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۰ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
این فرهنگ عمومی ما ایرانیان هس ک دنباله رو یک بازی باشیم یا نه

وقتی تو دنیای مجازی از ظلم تحریم ها امریکا با خود آمریکایی های شکایت میکنم !!!

میدونین چ جواب میدن؟؟

میگن : بجای وقت تلف کردن برای بحث و شکایت از تحریم ها ، برای کشورت ایران تلاش کن


میدونین منظور امریکاییها چیه؟؟

یعنی رایگان بهتون تکنولوژی نمیدیم ! ک جان و مال دادیم

یعنی خودتون با جان و مال دادن ب تکنولوژی برسین


پس این ضعف فرهنگی ما ایرانی هاست دنبال رو یک بازی خارجی در حد کلیک حتی پر در امد باشیم !
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۱۳:۴۱ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
ماه دیگه میشه به پول تبدیل کرد
فعلا فرصت جمع کردن هست
حتما از کد مورس و کارت های روزانه استفاده کنید
امیدوارم قیمتش در حد دلار بشه نه سنت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۱ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
ولی وقت و انرژی و بجای کسب علم و حرفه

میذارین رو کلیک رو بازی!!!

این ضعف فرهنگی شما ومن هس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۸ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
نادان بی عقل
Iran (Islamic Republic of)
آرین
۱۳:۴۰ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
ایول بریم برای پول درآوردن همستر داره میره تو لیست رمز ارز دوستان راهنمایی کنید تو کدوم صرافی ثبت نام کنیم ممنون میشم
Iran (Islamic Republic of)
حاج نقی معمولی پسر مرحوم پنجعلی معمولی
۱۳:۳۸ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
همستر نازنین و کوچولو بالاخره داره میره تولیست صرافی قابل توجه اونایی که توهین و ناسزا میگفتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۱ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
یک مشت احمق که با تنبلی میخوان درآمدزایی کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۹ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
واقعا همین طوره البته بعدا صداش در میاید که چ بلایی سرشون آمده آدمهای بی عقل تن پرور
Netherlands (Kingdom of the)
ناشناس
۱۵:۴۹ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
تو میگی احمق و تنبل اول از همه اینکه نوع صحبت هر شخص نشانه از تربیت اوست دوم اینکه همون کاری شما میکنین این افراد هم میکنن در وقت بیکاری با استفاده از همچین پلتفرمی کسب درامد میکنن
United States of America
ناشناس
۰۴:۰۴ ۲۵ خرداد ۱۴۰۳
تو که احمق و تنبل نیستی چشای کورت باز کن ببین اونایی که زحمت کشیدن چجوری مزد زحمات شون می گیرن .تا تو که آدم حسودی هستی از فشار دق کنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۱ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
یکی از بچه محل های ما تمام سرمایه ش یک میلیارد تومن بوده سر این بازی همه رو از دست داده و باخته و سکته کرده ، حجله براش زدن اصلا باورم نمیشه یه موش بتونه این بلا رو سر آدمیزاد اشرف مخلوقات بیاره ، بنظرم اشرف مخلوقات شایسته هر کسی هست بجز آدمیزاد
Canada
ناشناس
۱۲:۳۱ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
این بازی اصلا پول نمیخواد یک میلیارد خرج چی کرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۵ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
میخوای دروغ بگی حداقل یه چیزی بگو به عقل آدم برسه اشرف مخلوقات
این بازی هیچ پولی نمیخواد هیچ پولی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۲ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
این بازی فقط سودجو پیام رسان تلگرام میبره
Armenia
ناشناس
۱۳:۳۵ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
توکن نشده پول داده،چیزی بگو با عقل جور دربیاد
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۰:۰۴ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
خداییش پول که نمی‌خواد
معلوم نیست اون بنده خدا چیکار کرده! :)))
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۲:۰۱ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
بازی خوبیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۹ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
مردم دیگه اعتماد به دولت ندارند تو قضیه بورس که سرمایه مردم غارت شده دیگه سرمایه گذاری نمیکنن رمز ارز بهتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۰ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
اون دولت روحانی بود سرتون رو کلا گذاشت
Iran (Islamic Republic of)
آیدین
۱۱:۵۶ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
یه صرافی دیجیتال معرفی کنید بریم ثبت نام کنیم
همستر کمبت داره میره صرافی قابل توجه کسایی که حسودی میکردن و کاسه داغ تر از آش بودن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۲ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
فعلا به صرافی احتیاجی نیست، فقط یک کیف پول نصب کنید، تا زمانی که نمی خواهید به ریال تبدیل کنید به صرافی های ایرانی منتقل نکنید، چون کارمزد داره
Iran (Islamic Republic of)
متولد۷۵
۱۱:۱۹ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
خبرا نوشتن همستر رفته تو لیست صرافیها باشگاه جوان پیگیری کنید راهنمایی کنید بریم بفروشیم
Iran (Islamic Republic of)
Sina
۱۱:۳۶ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
هنوز خبری نیست، فعلا کیف پول tonkeeper رو نصب کنید و بازی رو بهش وصل کنید (از طریق اولین گزینه پایین سمت راست که airdrop میشه)
با توجه به اینکه اکثر کیف پولها ازجمله کیف پول تلگرام ایران رو تحریم کردن، تونکیپر گزینه ی مناسبیه.
و توی یکی از صرافیای ایرانی هم عضو شید که بعد بتونید بفروشیدش
Armenia
ناشناس
۱۳:۳۵ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
بله خبر درسته
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۱:۰۵ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
لااقل خیلی ها کد مورس یاد گرفتن
آخرین اخبار