به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه ؛ جمعی از کارشناسان روسی که مسئول بررسی نحوه مرگ رییس سابق تشکیلات خودگردان فلسطین هستند در تازه ترین گزارش خود اظهار داشتند که عرفات مسموم نشده و مرگ وی کاملا طبیعی بوده است .
این کارشناسان معتقدند هیچ گونه ماده از جمله پولونیوم در خون عرفات وجود نداشته و وی به مرگ طبیعی از دنیا رفته است .
این در حالی است که سفير فلسطين در مسکو نیز اعلام کرد تحقيق درباره مرگ ياسر عرفات رهبر فقيد فلسطينيان هنوز پايان نيافته است.
ولاديمير اويبا، رئيس آژانس فدرال تجزيه و تحليل ميکروبي روسيه که مسئول بررسي نمونههاي جسد عرفات بود گفت:« مرگ ياسر عرفات طبيعي بوده و او بر اثر تشعشات راديو اکتيو نمرده است.»
اين نتيجه گيري تاييد نتايج بررسي هاي کارشناسان دستگاه قضايي فرانسه است که همسر عرفات به آن معترض بود.پروفسور فرانسوا بوشو مدير موسسه راديوفيزيک لوزان گفت:« روس ها ، مسايلي را مطرح مي کنند بدون آنکه کمترين سند علمي ارائه کنند ، بنابر اين براي من اين سخنان بي معني و نوعي اظهارات سياسي است.»
وي افزود:« آنان گزارش خود را ارائه نکرده اند، آنان نتيجه گيري هايي را اعلام مي کنند که هرکسي که بخواهد حرفي بزند مي تواند بگويد.» بوشو از تهيه کنندگان گزارشي است که هفتم نوامبر منتشر شد و در آن فرضيه مسموميت عرفات با پولونيوم مطرح شده بود.
دانشمندان سوئيسي که گزارش خود را به سهي عرفات بيوه عرفات و تشکيلات خودگردان فلسطيطني تحويل داده اند اعلام کردند ميزان پولونيوم را 20 بار بالاتر از حد معمول تشخيص داده اند بدون آنکه اساسا اعلام کنند اين ماده راديواکتيو منشا مرگ رهبر تاريخي فلسطينيان بوده است.
در مقابل کارشناسان روس فرضيه مسموميت را رد کرده و به نتيجه گيري هاي گزارش فرانسوي ها که مورد انتقاد بيوه ياسر عرفات قرار دارد پيوسته اند.
بوشو گفت:« من در اينترنت مشاهده کردم که روس ها مي گويند يا تلويحا مي گويند که درپي گزارش جديد خود نظرشان را تغيير داده اند درحالي که اين کاملا اشتباه است زيرا ما گزارش جديد آنان را مشاهده نکرده ايم و استدلال هايي را که آنان پيشتر مطرح کرده بودند ،کاملا معتبر است.»
وي افزود:« ديدگاه ما تغيير نکرده است ، اين قطعي است . ما نمي گويم دلايلي در اختيار داريم که نشان دهد او براثر پولونيوم مرده است بلکه ما گفته ايم داده هايي که در اختيار داريم از نظر منطقي فرضيه مسموميت را تقويت مي کند، اما گفتن خلاف اسن مطلب بر اساس همين اطلاعات، به نظر ما نادرست مي رسد.»
انتهای پیام /