وب‌سایت "نیوز 18" در مطلبی به بررسی وضع کشمیر پس از 100 روز اعتراض و ناآرامی در این منطقه پرداخت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب‌سایت "نیوز 18"، روز دوشنبه، صدمین روز از آغاز نارضایتی‌ها در منطقه کشمیر بود. با این‌که نشانی از عادی شدن شرایط زندگی در این منطقه به چشم نمی‌خورد، مقامات هند و همچنین ساکنان کشمیر امیدوارند گذر زمان این وضع را تغییر دهد.

سازمان‌دهندگان اصلی اعتراضات همگی یا در زندان و یا در حبس خانگی به سر می‌برند. با این‌حال، این افراد برنامه ریزی برگزاری تظاهرات را انجام داده اند. مقامات هند نیز قصد دارند این اعتراضات را با وارد شدن کمترین خسارت ممکن، سرکوب کنند.

اما مقامات هند در انجام این اقدام، موفق نبوده اند. در سرکوب ناآرامی‌های اخیر در کشمیر، 91 نفر کشته و بیش از 12 هزار نفر زخمی شده اند. بیش از 100 نفر نیز بر اثر اصابت گلوله‌های ساچمه‌ای مقامات امنیتی هند، نابینا شده اند.

حال که اخبار کشمیر در هند، کمتر در سرتیتر روزنامه‌ها و برنامه‌های تلویزیونی دیده می‌شود، این امید پدید آمده است که با گذشت زمان، معترضان به اقداماتشان پایان خواهند داد. از طرف دیگر، مقامات بلندپایه هند معتقدند معترضان و سازمان‌دهندگان این اعتراض‌ها با گذشت زمان به بیهودگی این خشونت‌ها پی خواهند برد. 

هر دو طرف منتظرند تا با گذشت زمان، شرایط بهبود یابد و یا راه حل مناسبی خود را پدیدار سازد. مردم این منطقه با شرایط عادی جدیدی آشنا شده اند که در آن فعالیت موسسات آموزشی متوقف شده است، بهای اجناس افزایش چشمگیری کرده است و جرم‌های سازماندهی شده به دلیل اجرا نشدن قوانین و مقررات، تشدید شده است.

یکی از نهادهایی که بیش از همه از تعطیلی‌های 100 روز اخیر صدمه دیده است، بخش آموزش است. تمامی مدارس و دانشگاه‌های منطقه کشمیر از آغاز ناآرامی‌ها تاکنون تعطیل بوده اند. با اینکه مقامات هند سعی داشته اند موسسات آموزشی را بازگشایی کنند، روسای احزاب جدایی‌طلب اعلام کرده اند این امر تنها موجب عادی شدن شرایط خواهد شد. با این‌حال، دانش‌آموزان و دانشجویان در سال تحصیلی جاری با مشکلات بسیاری مواجه خواهند شد.

در 100 روز گذشته، به صنعت گردشگری کشمیر که یکی از بزرگترین منابع درآمد اهالی این منطقه است آسیب وارد شده است. یک ماه پیش از آغاز ناآرامی‌ها، هتل‌ها، مسافرخانه‌ها و مراکز گردشگری کشمیر مملو از بازدیدکنندگان خارجی بوده اند. اما اکنون، وضع این صنعت نیز راکد است.

بخش کشاورزی نیز دیگر قربانی این ناآرامی‌ها بوده است. بخش عمده‌ای از برداشت‌ها از باغ‌های سیب کشمیر به بازار فرستاده شده است. با این‌حال، بهای این کالا به شدت کاهش یافته است و کشاورزان متضرر شده اند.

از طرف دیگر، به دلیل اینکه بسیاری از نیروهای امنیتی مشغول ساماندهی به ناآرامی‌ها بوده اند، تمرکز از بخش‌های دیگر کاهش یافته است. برای مثال، قاچاقچیان توانسته اند به راحتی به غارت جنگل‌ها بپردازند و چوب‌های به دست آمده را به قیمت‌های گزاف به فروش برسانند.

جدایی‌طلبان کشمیر و نیز مقامات هند به انتظار نشسته‌اند تا گذر زمان، بحران این منطقه را حل کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار