همزمان با دهه مبارک فجر، جشنواره غذاهای بومی و محلی در منوجان برگزار شد.

جشنواره غذاهای بومی محلی در منوجانبه گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،همزمان با دهه مبارک فجر با همکاری و هماهنگی انجمن اولیا و مربیان آموزشگاه آیت‌الله خامنه‌ای و مرکز بهداشت و درمان شهرستان، جشنواره غذاهای بومی و محلی در منوجان برگزار شد.

مصیب زارعی دبیر جشنواره غذاهای بومی و محلی منوجان گفت : این جشنواره با مشارکت بیش از 40 نفر از بانوان آشپز و هنرمند منوجانی برگزار شد.

وی افزود : در این جشنواره از انواع غذاهای محلی شامل آش رشته و سبزیجات فصلی منطقه، ته‌چین ماهی و حواری مرغ، شولک و انواع دسرها و سالادهایی که با مواد اولیه تازه و ارگانیک مخصوص شهرستان منوجان تهیه شده بود به نمایش در آمد.

زارعی اظهارکرد :داوران مسابقه این جشنواره، چهار داور از متخصصان تغذیه بودند که مواد مغذی استفاده شده در غذا، تزیین و خوشمزگی غذاها ارزیابی شد.

در پایان این جشنواره غذای یک نفر از والدین به انتخاب اعضای انجمن اولیا و نماینده معلمان آموزشگاه مورد بررسی قرار گرفت و پنج نوع غذا به‌عنوان غذای برتر انتخاب و جوایزی به‌رسم یادبود اهدا شد.
انتهای پیام /ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۸:۱۹ ۲۹ آبان ۱۳۹۹
غدا میخوام
آخرین اخبار