مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان گفت: در پنج ماهه اول سال ۱۴۰۰ در مجموع ۸۳ درصد رشد هزینه داشتیم و در بخش دانشگاهی رشد هزینه‌ها دو برابر شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمد جعفری مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان در نشست مدیرعامل بیمه سلامت کشور با مدیران شهرستان و مدیران ستادی بیمه سلامت استان کرمان گفت: یک میلیون و ۸۰۰ هزار بیمه شده در استان کرمان داریم و خدمات درمانی به این افراد توسط ۱۳۷۵ موسسه درمانی انجام می‌شود.

او با بیان اینکه ۱۸۲ نفر پرسنل بیمه سلامت در کل استان کرمان هستند اظهارداشت: ماهانه ۷۵ میلیارد تومان هزینه‌های بیمه در قبال بیمه شدگان است.

جعفری با اشاره به اینکه به طور مثال ۱۳۰ میلیون تومان هزینه درمان در سطح ۲ به صورت روزانه است گفت: در پنج ماهه اول سال ۱۴۰۰ در مجموع ۸۳ درصد رشدهزینه داشتیم ودر بخش دانشگاهی رشد هزینه‌ها دو برابر شده است.

او تصریح کرد: در بخش درمان شیوع ویروس کرونا هزینه‌های درمان را چندبرابر کرد، هرپرونده بستری دربخش کووید ۱۹ برای بیمه سلامت ۶ میلیون و ۵۰۰ میلیون هزینه داشت درحالی که پرونده‌های عادی هزیه ۲ ونیم میلیون تومانی دارند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با تاکید بر رشد ۸۰ درصدی هزینه‌ها در بخش درمان بیان کرد: در ۵ ماهه ابتدای سال هزینه‌های ما ۳۰۰ میلیارد تومان بود درحالی که رقم تخصیص داده شده ۲۷۰ میلیاردتومان بوده است وما ۱۲ درصد از اعتبار تخصیص داده شده بیشتر هزینه کردیم.

جعفری افزود: در سال ۹۸ حدود ۱۰ درصد هزینه بستری متعلق به دارو بوده است که این رقم در سال ۱۴۰۰ به ۲۲ درصد رسید که بخشی از این افزایش هزینه مربوط به دارو‌های گران قیمت درمان کوید ۱۹ بود.

او سپس به طرح پزشک خانواده شهری در استان کرمان اشاره کرد وگفت:۱۱۷ پزشک خانواده شهری داریم، اما در برخی از نقاط استان با کمبود پزشک مواجه هستیم.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان از ذخیره ۷ میلیاردتومان منابع این دستگاه بیمه گزار ابتدای سال و با حذف دفترچه بیمه خبرداد و گفت: خوشبختانه موفق شدیم با اجرای برنامه‌های فرهنگی در قالب کنسرسیوم‌هایی با دستگاه‌های مختلف دولتی وغیردولتی درحوزه‌های مختلف سلامت محور تبلیغات خوبی داشته باشیم که ازجمله این برنامه‌ها سلسله کلیپ‌های دورواخ (به معنای تندرستی) بود.

او به شماری از چالش‌های پیش روی بیمه سلامت اشاره کرد وگفت: کمبود پزشک عمومی مطب دار، مشکلات بیماران تالاسمی جنوب کرمان، کمبود متخصص در بیمارستان‌های حوزه دانشگاه علوم پزشکی در شرق وجنوب کرمان و کمبود نیروی انسانی از دیگر مباحث و نگرانی‌های بیمه سلامت استان کرمان مطرح شد.

جعفری همچنین به نبود نیروی پزشک در برخی نقاط استان به ویژه مناطق محروم اشاره کرد وگفت: امکان اعزام پزشک خانواده از منطقه‌ای در شمال کرمان به جنوب کرمان کمتر مورد استقبال قرار می‌گیرد.

او همچنین افزود: نکته‌ای که در اغلب نقاط کشور وجود دارد، این است که درهر شهرستان که بیمارستان احداث شده است نیروی اداری و تجهیزات اداری تعریف نشده است.

جعفری سپس به اجرای نسخه نویسی الکترونیک در کرمان اشاره کرد ویادآورشد: ۱۳ میلیارد تومان هزینه درمان سرپایی در استان است، که با ذخیره ۲۰ درصدی منابع مصارفی همراه بود.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار